• Adviezen

  Adviezen

  Adviezen voor een goede verzorging van mooie nagels
 • French Manicure

  French Manicure

  French manicure wordt bewerkt met 2 kleuren acryl of met gel (wordt nooit gelakt). Zie ook behandeling acryl nagels.
 • Manicure

  Manicure

  U kunt uw handen uitgebreid laten verwennen na een lange werkdag. Water, zeep en papier zijn veelgebruikte elementen die uw handen uitdrogen en oppervlakkig beschadigen. Van tijd tot tijd heeft iedere hand wat extra verzorging nodig. Deze behandeling bestaat uit de verzorging van de nagels en de nagelriemen, een scrub of peeling, een masker en een lekkere massage. Probeer onze manicure voor mooie, gladde en zachte handen.
 • BIAB Nagels

  BIAB Nagels

  Deze methode is geschikt voor zowel versteviging van de natuurlijke nagels als voor het onzichtbaar repareren van ingescheurde nagels. Deze reparatie kan dan zonder een kunstnagel aan te brengen. BIAB is een zeer dun materiaal dat gebruikt wordt over tips voor een flinterdunne nagelverlenging.
 • Acryl nagels

  Acryl nagels

  Als u mooie nagels wilt houden zonder dat ze breken of scheuren dan biedt acryl de uitkomst. Dit is een poeder dat je met vloeistof mengt waardoor een zacht kneed bolletje ontstaat. Dit wordt met een penseel op de nagels gezet. Acryl wordt binnen enkele seconden hard, dus u hoeft niet met uw handen onder een u.v. lamp. Zijn uw nagels kort en wilt u mooie lange nagels dan worden uw nagels met tips verlengd. De tips worden op de helft van uw nagels geplakt. Daarna wordt het mooi afgewerkt naar uw eigen wens. Acryl nagels zijn ook zeer geschikt voor nagelbijters. Nabehandeling: Uw eigen nagels (met of zonder tip) groeien door onder het acryl laagje. Als de nagels te lang worden raken ze uit balans waardoor ze sneller kunnen gaan breken. Het is raadzaam tussen 2 a 4 weken terug te komen om de nagels bij te laten werken. De lengte wordt opnieuw aangepast, het oude acryl wordt verwijderd en de nagels worden weer naar wens opgemaakt.
 • Pedicure

  Pedicure

  Veel mensen doen weinig aan de verzorging van hun voeten. Door een pedicure behandeling krijgen de voeten een optimale verzorging. De behandeling bestaat uit verschillende onderdelen zoals een voetenbad, nagelriem verzorging, peeling, masker, een lekkere massage en een verzorgende vochtinbrengende voetcrème. Door deze voetcrème zal je nooit meer met droge schrale voeten lopen. Mini pedicure bestaat uit voetenbad, nagel knippen, vijlen en lakken.
 • Shellac voor natuurlijke nagels

  Shellac voor natuurlijke nagels

  Shellac is een uitstekend alternatief voor mensen met kwetsbare nagels die geen gel of acryl kunstnagels willen hebben. Deze gel nagellak is zeer geschikt voor de natuurlijke nagels en heel goed te combineren met een manicure behandeling. De shellac droogt direct onder een uv lamp, zodat u nooit meer beschadigde nagels krijgt voordat u thuis bent. De shellac blijft maximaal 3 weken zitten zonder te splijten of te krassen en is ook makkelijk door de nagelstyliste te verwijderen zonder dat de natuurlijke nagels beschadigen. In de nagelstudio zijn veel verschillende kleuren shellac aanwezig.
 • Gel nagels

  Gel nagels

  Drie fasen gel wordt in verschillende lagen opgebracht over de natuurlijke nagels of de met tips verlengde nagels. De french manicure wordt gevormd door een witte “smileline” en een roze nagelbed. Iedere laag moet uitharden onder een u.v. lamp. Na het aanbrengen van de gel laag worden de nagels in de gewenste vorm en lengte gevijld. De nagelriemen worden verzorgd met nagelriem olie. Nabehandeling: Uw eigen nagels (met of zonder tip) groeien door onder het gel laagje. Als de nagels te lang worden raken ze uit balans waardoor ze sneller kunnen gaan breken. Het is raadzaam tussen 2 a 4 weken terug te komen om de nagels bij te laten werken. De lengte wordt opnieuw aangepast, het oude gel laagje wordt verwijderd en de nagels worden weer naar wens opgemaakt.
 • Paraffine

  Paraffine

  Deze behandeling is zeer geschikt voor mensen die last hebben van winter handen. Winterhanden zijn droge beschadigde handen met pijnlijke kloofjes. Paraffine is een soort kaarsvet en wordt bij verwarming ook vloeibaar. Dit product zit in een badje waar uw handen in gaan. Na 5 a 6 keer onderdompelen krijgt u plastic zakjes en badstof handschoenen aan. Deze zorgen ervoor dat de warmte van de paraffine goed in de huid kan doordringen. Na ongeveer 10 minuten heeft de paraffine zijn werk gedaan. Het onderhuidse weefsel stimuleert de doorbloeding en verzacht de nagelriemen en pijnlijke spieren.